Herfstsalade met rodekool
bewaar
bewaar

Herfstsalade met rodekool

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe de prei in een vergiet en schenk er 2 liter kokend water over. Laat uitlekken.

Rooster de noten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Verwijder de harde kern van de rodekool en snijd de kool in zo dun mogelijke reepjes. Meng met de prei.

Klop een dressing van de olie, port, azijn, mosterd, rozemarijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing door de salade en bestrooi met de walnoten.

algemeenMaak er een maaltijdsalade van door er zachte geitenkaas en kikkererwten doorheen te mengen.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstsalade met rodekool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig