Rodekool met rozijnen
Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!
Aan de slag
Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.
Rodekool met rozijnen
Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!
bijgerecht
null personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g rodekool
25 g verse bieslook
4 el mayonaise
2 el balsamicoazijn
75 g rozijnen
Dit heb je nodig
keukenmachine