Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
Aan de slag
Week de rozijnen 15 min. in de azijn. Laat ze uitlekken maar bewaar de azijn. Verhit de olie in een wok. Voeg de rodekool toe en roerbak in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de uitgelekte rozijnen, de pijnboompitten en 6 el azijn toe. Roerbak nog 1 min. en breng op smaak met peper en zout.
Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
bijgerecht
null personen
240 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Week de rozijnen 15 min. in de azijn. Laat ze uitlekken maar bewaar de azijn. Verhit de olie in een wok. Voeg de rodekool toe en roerbak in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de uitgelekte rozijnen, de pijnboompitten en 6 el azijn toe. Roerbak nog 1 min. en breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g rozijnen
100 ml balsamicoazijn
3 el olijfolie
½ rodekool
50 g pijnboompitten