Rodekool met sinaasappel
Aan de slag
Snijd de halve rodekool in de lengte doormidden, verwijder de witte kern en snijd in dunne plakjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.
Verhit de olie in een wok. Bak de kool en de ui 5 min. op hoog vuur. Voeg het rasp, het sap, de wijn en de rozijnen toe. Roerbak nog 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Rodekool met sinaasappel
bijgerecht
null personen
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de halve rodekool in de lengte doormidden, verwijder de witte kern en snijd in dunne plakjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.
Verhit de olie in een wok. Bak de kool en de ui 5 min. op hoog vuur. Voeg het rasp, het sap, de wijn en de rozijnen toe. Roerbak nog 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ rodekool
1 sinaasappel
2 el olijfolie
2 rode uien
50 ml rode wijn
2 el rozijnen