Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
bewaar
bewaar

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in de lengte in parten. Kook de parten 7 min. in water met zout. Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet. Meng in een braadslee de aardappelparten met de ui, de olie en peper en zout. Rooster de parten 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep ze halverwege om. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de aardappelparten uit de oven, schep de rucola erdoor en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas en schep de rodekool erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig