Puree met champignons
bewaar
bewaar

Puree met champignons

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.

Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig