Puree met champignons
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Puree met champignons
bijgerecht
null personen
305 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 el olijfolie
1 bakje champignons
1 teen knoflook
1 bakje zuivelspread bieslook
1 bakje bieslook
Dit heb je nodig
pureestamper