Volkoren toast met gebakken champignons
bewaar
bewaar

Volkoren toast met gebakken champignons

Een umami bom, maar wel gezond. Deze volkoren toast met gebakken champignons is de perfecte lunch.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Snijd de champignons in kwarten en de tenen knoflook in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons 3-4 min. Schep regelmatig om. Voeg de rode ui, tijm, de rest van de olie, peper en eventueel zout toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur, tot de ui zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee. Roer de zuivelspread en azijn erdoor.

Rooster ondertussen de sneetjes brood. Verdeel de gebakken champignons over de geroosterde sneetjes brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren toast met gebakken champignons

Een umami bom, maar wel gezond. Deze volkoren toast met gebakken champignons is de perfecte lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig