Puree met peen en karwijzaad
bewaar
bewaar

Puree met peen en karwijzaad

30 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.

Snijd ondertussen de peen in schuine plakjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peen, knoflook en het karwijzaad in 8 min. gaar.

Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Voeg de peen en het kookvocht toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met kaasschnitzels.

algemeenKarwijzaad smaakt ook lekker door zuurkoolstamppot.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met peen en karwijzaad

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig