Broccoli-mozzarellaschotel
Geef broccoli een Italiaanse twist met ansjovis, tijm en mozzarella.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli en roosjes en de steel in plakjes. Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verdeel de helft van de broccoli, de helft van de aardappelschijfjes en de ansjovis over de ingevette ovenschaal. Bestrooi met de helft van de tijm en peper en zout naar smaak. Bedek met de helft van de in plakjes gesneden mozzarella. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
Bak de broccolischotel in de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.
Broccoli-mozzarellaschotel
Geef broccoli een Italiaanse twist met ansjovis, tijm en mozzarella.
hoofdgerecht
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli en roosjes en de steel in plakjes. Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verdeel de helft van de broccoli, de helft van de aardappelschijfjes en de ansjovis over de ingevette ovenschaal. Bestrooi met de helft van de tijm en peper en zout naar smaak. Bedek met de helft van de in plakjes gesneden mozzarella. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
Bak de broccolischotel in de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g broccoli
46 g ansjovisfilets in olie in blik
700 g aardappelschijfjes
2 tl gedroogde tijm
250 g mozzarella
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)