Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten
Aan de slag
Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.
Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kleine kipfilets
8 zongedroogde tomaten in olie
1 bolletje mozzarella
700 g broccoli
50 g boter
1 duopak aardappelschijfjes
Dit heb je nodig
cocktailprikkers