Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten
bewaar
bewaar

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig