Spaghetti met zeevruchten
Aan de slag
Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.
Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met zeevruchten
voorgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.
Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries zeevruchten
200 g spaghetti
3 tenen knoflook
5 el traditionele olijfolie
100 g verse rivierkreeftjes
½ tl gemalen chilipeper
1 citroen
2 el olijfolie extra vierge