Linguine met zeevruchten
bewaar
bewaar

Linguine met zeevruchten

Alsof je aan de Italiaanse kust zit: frisse pasta met zeevruchten, dille en citroen.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sjalot in ringen en de knoflook fijn. Verhit de boter in een hapjespan. Fruit de sjalotten, knoflook en dragon 3 min. Voeg de bevroren zeevruchten, mascarpone en tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 15 min. op middelhoog vuur iets inkoken. Roer regelmatig.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de helft uit en snijd de andere helft in partjes. Roer het citroenrasp door de saus en breng op smaak met citroensap. Snijd de dille grof. Bestrooi saus met de dille en serveer de pasta erbij. Garneer met citroenpartjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linguine met zeevruchten

Alsof je aan de Italiaanse kust zit: frisse pasta met zeevruchten, dille en citroen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig