Tagliatelle met aspergetips
bewaar
bewaar

Tagliatelle met aspergetips

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en de peper in dunne reepjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in ca. 3 min. op hoog vuur gaar. Voeg op het laatste moment de peper toe.

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Scheur ondertussen de munt in stukjes.

Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie. Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper. Schaaf de kaas er in vlokken boven.

algemeenSnijd de rest van de munt fijn. Lekker over een toetje van aardbeien met yoghurt.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met aspergetips

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig