Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips
Aan de slag
Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips en kook ze in weinig water met zout in 1-2 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verdeel de aspergetips over de pizzabodems. Strooi er de geitenkaas en oregano over en bewaar de pizza's afgedekt in de koelkast.
Leg de pizza's op een ingevet rooster boven een matig heet vuur en dek de pizza's losjes af met aluminiumfolie of zet het deksel op de barbecue. Bak de pizza's in 8-10 minuten krokant. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten.
Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips en kook ze in weinig water met zout in 1-2 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verdeel de aspergetips over de pizzabodems. Strooi er de geitenkaas en oregano over en bewaar de pizza's afgedekt in de koelkast.
Leg de pizza's op een ingevet rooster boven een matig heet vuur en dek de pizza's losjes af met aluminiumfolie of zet het deksel op de barbecue. Bak de pizza's in 8-10 minuten krokant. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g groene aspergetips
2 koelverse steenoven pizzabodems
150 g Hollandse geitenkaas
1 theelepel gedroogde oregano
2 eetlepels olijfolie extra vierge
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue met boldeksel