Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips
bewaar
bewaar

Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips en kook ze in weinig water met zout in 1-2 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verdeel de aspergetips over de pizzabodems. Strooi er de geitenkaas en oregano over en bewaar de pizza's afgedekt in de koelkast.

Leg de pizza's op een ingevet rooster boven een matig heet vuur en dek de pizza's losjes af met aluminiumfolie of zet het deksel op de barbecue. Bak de pizza's in 8-10 minuten krokant. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten. Druppel de olie over de pizza's, maal er een beetje peper boven en snijd de pizza's in punten.

algemeenVervang de geitenkaas eens door dunne plakjes gorgonzola of mozzarella.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig