Kabeljauw met rivierkreeftjes en aspergetips
bewaar
bewaar

Kabeljauw met rivierkreeftjes en aspergetips

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de citroen schoon en pers de vrucht uit. Wrijf de kabeljauwfilet in met peper, eventueel zout en een heel klein beetje citroensap en 1 el olie. Halveer de aspergetips. Leg de vis in de ovenschaal en leg de asperges erop. Schenk 2 eetlepels water in de schaal en dek de schaal af met aluminiumfolie.

Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat de vis in ca. 25 minuten gaar worden. Klop ondertussen in een kom de rest van de olie en 1 el citroensap met naar smaak peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de bieslook grof. Schep de bieslook en de rivierkreeftjes door de dressing.

Neem de vis uit de oven en laat de schaal even staan. Schenk het vocht uit de schaal bij de dressing en klop alles goed door. Lepel de dressing met de rivierkreeftjes over de vis. Lekker met gekookte krieltjes en een salade met tomaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met rivierkreeftjes en aspergetips

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig