Tagliatelle met erwten & kalkoen
Rijkgevuld gerecht dat in een kwartier op tafel staat. Ook perfect voor een etentje.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kalkoen op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de roomkaas, bouillon en aspergetips toe en laat in 5 min. op middelhoog vuur gaar worden.
Snijd ondertussen de blaadjes van de munt fijn. Meng de pasta met de erwten en bestrooi met 1/3 van de munt. Schaaf de kaas. Strooi de rest van de munt en de kaas over het kalkoenmengsel en serveer.
Tagliatelle met erwten & kalkoen
Rijkgevuld gerecht dat in een kwartier op tafel staat. Ook perfect voor een etentje.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kalkoen op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de roomkaas, bouillon en aspergetips toe en laat in 5 min. op middelhoog vuur gaar worden.
Snijd ondertussen de blaadjes van de munt fijn. Meng de pasta met de erwten en bestrooi met 1/3 van de munt. Schaaf de kaas. Strooi de rest van de munt en de kaas over het kalkoenmengsel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
450 g diepvries tuinerwten
1 el traditionele olijfolie
300 g kalkoenfilet
185 g Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden
200 ml kippenbouillon van tablet
100 g groene aspergetips
15 g verse munt
50 g Grana Padano kazen