Tagliatelle primavera
Vier-de-lente-pasta en doe dat met verse groenten. Veel verse groenten.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in plakjes. Snijd de basilicum in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de groentemix en de courgette ca. 8 min. Rasp intussen de kaas grof. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.
Giet de tagliatelle af en roer de pesto erdoor. Verdeel de tagliatelle over borden, schep de groente erop en bestrooi met de basilicum en de kaas.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Tagliatelle primavera
Vier-de-lente-pasta en doe dat met verse groenten. Veel verse groenten.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in plakjes. Snijd de basilicum in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de groentemix en de courgette ca. 8 min. Rasp intussen de kaas grof. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.
Giet de tagliatelle af en roer de pesto erdoor. Verdeel de tagliatelle over borden, schep de groente erop en bestrooi met de basilicum en de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tagliatelle
1 courgette
15 g verse basilicum
3 el traditionele olijfolie
375 g diepvries groentemix
100 g Grana Padano kazen
3 el pesto alla Genovese
Dit heb je nodig
wok