Ossenhaas met tagliatelle
Dat ziet er luxe uit. En toch in maar vijftien minuten klaar.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olie met de boter in een koekenpan, tot het schuim van de boter wegtrekt. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 minuut, draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat het even met aluminiumfolie bedekt rusten.
Snijd de courgette in stukjes. Bak intussen al omscheppend 2-3 minuten de courgette in het overgebleven bakvet, breng op smaak met zout en peper. Roer de laatste minuut de rucola erdoor en bak even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met zout en peper naar smaak. Verdeel de pasta over de borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.
Ossenhaas met tagliatelle
Dat ziet er luxe uit. En toch in maar vijftien minuten klaar.
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olie met de boter in een koekenpan, tot het schuim van de boter wegtrekt. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 minuut, draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat het even met aluminiumfolie bedekt rusten.
Snijd de courgette in stukjes. Bak intussen al omscheppend 2-3 minuten de courgette in het overgebleven bakvet, breng op smaak met zout en peper. Roer de laatste minuut de rucola erdoor en bak even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met zout en peper naar smaak. Verdeel de pasta over de borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tagliatelle
4 el traditionele olijfolie
2 el ongezouten roomboter
4 stuks ossenhazen
1 courgette
75 g rucola
100 g Grana Padano kazen
Dit heb je nodig
aluminiumfolie