Tagliatelle met walnotensaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met walnotensaus

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bleekselderij schoonmaken, stengels halveren en in reepjes snijden. Groen bewaren. Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bleekselderijreepjes laatste 5 min. meekoken met tagliatelle. Afgieten en laten uitlekken. Ondertussen knoflook pellen en met helft bleekselderijgroen zeer fijn malen met staafmixer of foodprocessor. Walnoten toevoegen en ook fijnmalen. Olie, azijn en kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Tagliatelle met bleekselderij over 4 diepe borden verdelen. Walnotensaus erover scheppen en bestrooien met rest bleekselderijgroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met walnotensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig