Tagliatelle met walnotensaus
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken, stengels halveren en in reepjes snijden. Groen bewaren. Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bleekselderijreepjes laatste 5 min. meekoken met tagliatelle. Afgieten en laten uitlekken. Ondertussen knoflook pellen en met helft bleekselderijgroen zeer fijn malen met staafmixer of foodprocessor. Walnoten toevoegen en ook fijnmalen. Olie, azijn en kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Tagliatelle met bleekselderij over 4 diepe borden verdelen. Walnotensaus erover scheppen en bestrooien met rest bleekselderijgroen.
Tagliatelle met walnotensaus
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken, stengels halveren en in reepjes snijden. Groen bewaren. Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bleekselderijreepjes laatste 5 min. meekoken met tagliatelle. Afgieten en laten uitlekken. Ondertussen knoflook pellen en met helft bleekselderijgroen zeer fijn malen met staafmixer of foodprocessor. Walnoten toevoegen en ook fijnmalen. Olie, azijn en kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Tagliatelle met bleekselderij over 4 diepe borden verdelen. Walnotensaus erover scheppen en bestrooien met rest bleekselderijgroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik bleekselderij
½ zak tagliatelle
2 tenen knoflook
1 bakje gepelde walnoten
100 ml olijfolie
2 eetlepels azijn
1 zakje Grana Padano kaas
Dit heb je nodig
staafmixer