Pasta met aardappel, kip en sperziebonen
Spaghetti en aardappel, heus het kan! Helemaal met Grana Padano, pesto en verse basilicum.
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de aardappel toe. Giet beide af.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. Snijd de kipfilet in reepjes. Voeg de kip en de pesto toe aan de ui en bak in 5 min. gaar. Voeg de aardappel en sperziebonen toe.
Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op. Voeg de pasta met kookvocht toe aan de kip, aardappel en groente. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden of kommen en bestrooi met de kaas.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pasta met aardappel, kip en sperziebonen
Spaghetti en aardappel, heus het kan! Helemaal met Grana Padano, pesto en verse basilicum.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de aardappel toe. Giet beide af.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. Snijd de kipfilet in reepjes. Voeg de kip en de pesto toe aan de ui en bak in 5 min. gaar. Voeg de aardappel en sperziebonen toe.
Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op. Voeg de pasta met kookvocht toe aan de kip, aardappel en groente. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden of kommen en bestrooi met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 vastkokende aardappelen
500 g verse sperziebonen
300 g spaghetti
1 ui
3 el traditionele olijfolie
300 g kipfilet
90 g pesto alla Genovese
50 g Grana Padano kaasflakes