Orzo met pesto en kip (advertorial)
De vertrouwde pasta pesto, maar dan in een nieuw jasje met orzo, kip en extra groenten. De pesto maakt de orzo nóg romiger. Schuif maar snel aan!
Aan de slag
Snijd de kipdijfilets in repen en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in 10 min. gaar. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika’s in blokjes van 1 cm en rasp de courgette grof. Snijd de peterselie fijn.
Giet de orzo af en meng de pesto, paprika, courgette, peterselie en kip erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de kaasflakes.
Orzo met pesto en kip (advertorial)
De vertrouwde pasta pesto, maar dan in een nieuw jasje met orzo, kip en extra groenten. De pesto maakt de orzo nóg romiger. Schuif maar snel aan!
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipdijfilets in repen en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in 10 min. gaar. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika’s in blokjes van 1 cm en rasp de courgette grof. Snijd de peterselie fijn.
Giet de orzo af en meng de pesto, paprika, courgette, peterselie en kip erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de kaasflakes.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
390 g scharrelkipdijfilets
2 el milde olijfolie
300 g Grand'Italia orzo tradizionali
2 gele paprika's
1 courgette
15 g verse platte peterselie
90 g Grand'Italia Pesto alla Genovese
80 g Grana Padano kaasflakes