Spaghetti met paprika, pesto & buffelmozzarella
Met een paar lepels pesto tover je meteen wat Italiaanse zon op je bord.
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de rode uien in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee.
Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Voeg de spaghetti, pesto en 100 ml kookvocht (per 4 personen) toe aan de groenten en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de mozzarella in stukken erover. Snijd het basilicum grof en strooi erover. Serveer direct.
Spaghetti met paprika, pesto & buffelmozzarella
Met een paar lepels pesto tover je meteen wat Italiaanse zon op je bord.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de rode uien in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee.
Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Voeg de spaghetti, pesto en 100 ml kookvocht (per 4 personen) toe aan de groenten en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de mozzarella in stukken erover. Snijd het basilicum grof en strooi erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Grand'Italia Spaghetti Tradizionali
2 tenen knoflook
2 rode uien
1 zak paprikamix
2 el milde olijfolie
92½ g Grand'Italia Pesto alla Genovese
125 g buffelmozzarella
10 g verse basilicum