Courgette-kiprolletjes met roomkaas & tagliatelle
Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de rode uien en meng met de passata en ⅓ van de Paturain tot saus. Verdeel over de ovenschaal. Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in lange linten. Leg de kipfiletplakjes op elkaar en snijd de plakjes in drie repen.
Besmeer de courgettelinten met de rest van de Paturain. Verdeel de kipfiletrepen erover en rol de linten op. Zet de rolletjes rechtop in de tomatensaus. Rasp de Parmezaanse kaas grof en strooi over de rolletjes. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over borden en verdeel de kiprolletjes met saus erover.
Courgette-kiprolletjes met roomkaas & tagliatelle
Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi!
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de rode uien en meng met de passata en ⅓ van de Paturain tot saus. Verdeel over de ovenschaal. Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in lange linten. Leg de kipfiletplakjes op elkaar en snijd de plakjes in drie repen.
Besmeer de courgettelinten met de rest van de Paturain. Verdeel de kipfiletrepen erover en rol de linten op. Zet de rolletjes rechtop in de tomatensaus. Rasp de Parmezaanse kaas grof en strooi over de rolletjes. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over borden en verdeel de kiprolletjes met saus erover.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
690 g passata basilico
185 g Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden
2 courgettes
100 g kipfiletplakjes
75 g Parmezaanse kaas
500 g verse tagliatelle all'uovo
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)
kaasschaaf