Tandoori speklapjes
bewaar
bewaar

Tandoori speklapjes

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.

Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.

Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tandoori speklapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig