Tandoori speklapjes
Aan de slag
Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.
Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.
Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Tandoori speklapjes
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.
Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.
Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
1 tl kerriepoeder
2½ blik linzen
1 rode ui
1 bakje platte peterselie
4 el yoghurtdressing bieslook
1 schaal speklapjes a la minute
Dit heb je nodig
grillpan