Krokante speklapjes met mie
bewaar
bewaar

Krokante speklapjes met mie

Drukke dag gehad? Dit mie-gerecht zet je in een handomdraai op tafel.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn. Bestrijk de speklapjes aan beide kanten met 4 el woksaus.

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de speklapjes 8 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Breng op smaak met peper.

Kook ondertussen de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Haal ondertussen de rode peper uit de schalen nasi/bamigroente. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de nasi/bamigroente met de helft van de rode peper 3 min. Voeg de gember en knollook toe en bak 3 min.

Giet de mie af en voeg samen met de rest van de woksaus toe aan de groente. Roerbak nog l min. Serveer met de gegrilde speklapjes en bestrooi met de rest van de rode peper.

combinatietipLekker met gebakken uitjes.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante speklapjes met mie

Drukke dag gehad? Dit mie-gerecht zet je in een handomdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig