Spinaziestamppot met pikante speklapjes
bewaar
bewaar

Spinaziestamppot met pikante speklapjes

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. In hapjespan boter verhitten en ui, appel en kerriepoeder 5 min. zachtjes bakken. Spinazie toevoegen en 5 min. op matig vuur verwarmen. Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en speklapjes in 2 min. per kant knapperig en gaar bakken. Aardappels afgieten, fijnstampen en crème fraîche erdoor roeren. Warme spinazie door puree scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Spinaziestamppot over vier borden verdelen en op elk bord 2 speklapjes leggen.

algemeenprijs per persoon 1.80 (in maart 2005)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziestamppot met pikante speklapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig