Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.
Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.
Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.
Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik bleekselderij
700 g aardappelschijfjes
1 pot verse pastasaus carbonara
400 g pangasiusfilet
75 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet