Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
bewaar
bewaar

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas

15 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.

Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.

Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.

Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig