Penne met Napolitaanse groentesaus
Aan de slag
Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig in ca. 3 min. Voeg de bleekselderij, de wortels en de tomatensaus toe. Breng al roerend aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 10 min. garen.
Giet de penne af en schep door de saus. Serveer direct. Geef de gemalen kaas apart erbij.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Penne met Napolitaanse groentesaus
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig in ca. 3 min. Voeg de bleekselderij, de wortels en de tomatensaus toe. Breng al roerend aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 10 min. garen.
Giet de penne af en schep door de saus. Serveer direct. Geef de gemalen kaas apart erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
250 g bleekselderij
250 g bospeen
300 g volkorenpenne
2 el traditionele olijfolie
425 g pastasaus
150 g geraspte belegen kaas