Romige bleekselderijgratin met ham
bewaar
bewaar

Romige bleekselderijgratin met ham

30 min. bereiden / 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Groen apart houden. In pan bleekselderij 5 min. zachtjes koken. Ham in reepjes snijden. Knoflook boven room uitpersen. Helft van aardappelschijfjes over ingevette schaal verdelen en met zout en peper bestrooien. Helft van roommengsel erover schenken. Bleekselderij en ham erover verdelen en met tweede laag aardappel afdekken. Rest van room erover schenken, met kaas bestrooien. Schotel in midden van oven schuivenen in ca. 20 min. goudbruin bakken. Uit oven nemen en met selderijgroen bestrooien. Lekker met tomatensalade en vinaigrettedressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige bleekselderijgratin met ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig