Lasagne met verse en gerookte zalm
bewaar
bewaar

Lasagne met verse en gerookte zalm

Tomaat, pesto, romige carbonarasaus en twee soorten zalm: op en top Italië.

25 min. bereiden / 35 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de tomaten in stukjes en voeg toe. Bak 10 min. op laag vuur. Roer de pesto door de tomatensaus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer de carbonarasaus los met het water.

Vet de ovenschaal in met olie. Bedek de bodem van de ovenschaal achtereenvolgens met ¼ van de lasagnebladen, ⅓ van de tomatensaus en de helft van de gerookte zalm. Bestrijk de gerookte zalm met ¼ van de carbonarasaus en dek af met ¼ van de lasagnebladen. Verdeel hier ⅓ van de tomatensaus over. Snijd de zalmfilet in dunne plakjes en verdeel deze erover. Bestrijk de zalmfilet met ¼ van de carbonarasaus en dek af met ¼ van de lasagnebladen.

Verdeel hier de rest van de tomatensaus en de rest van de gerookte zalm over. Bestrijk de gerookte zalm met ¼ van de carbonarasaus en dek af met de rest van de lasagnebladen.

Verdeel hier de rest van de carbonarasaus over en bestrooi met de kaas. Bak de lasagne ca. 35 min. in het midden van de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met verse en gerookte zalm

Tomaat, pesto, romige carbonarasaus en twee soorten zalm: op en top Italië.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig