Romige spinazielasagne
bewaar
bewaar

Romige spinazielasagne

Het geheime ingrediënt van deze supercreamy lasagne? Mascarpone!

30 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Rasp de Pecorino fijn.

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook, oregano en het gehakt toe. Bak het gehakt rul en goudbruin. Voeg de tomatenblokjes toe en kook 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Maak laagjes met ⅓ van de gehaktsaus, ⅓ van de lasagnevellen, ⅓ van de spinazie en ⅓ van de mascarpone. Bestrooi steeds met peper en eventueel zout.

Bestrooi met de Pecorino. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet ca. 30 min. in het midden van de oven. Verwijder na 20 min. de folie.

vegatipBekijk ook dit recept
bewaartipJe kunt de lasagne 1 dag van tevoren bereiden, maar zet 'm nog niet in de oven: doe dat pas de dag zelf. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Romige spinazielasagne maken

Instructievideo - 02:13 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige spinazielasagne

Het geheime ingrediënt van deze supercreamy lasagne? Mascarpone!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig