Romige visschotel
bewaar
bewaar

Romige visschotel

Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.

25 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Ontdooi spinazie (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing. Verwarm ondertussen oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.

Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan en fruit ui ca. 3 min. Voeg MonChou toe en verhit. Roer kaas en mosterd erdoor.

Spoel vis af en dep droog. Leg de vis in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Schenk de kaassaus erover en verdeel de spinazie erover.

Maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de puree boven op spinazie. Bak in 20 min. in het midden van de oven tot vis gaar is en schotel lichtbruin.

combinatietipLekker met wortelsalade.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige visschotel

Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig