Indiase bloemkoolcurry
bewaar
bewaar

Indiase bloemkoolcurry

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de bloemkoolroosjes 5 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers ca. 2 min. Voeg de currypasta en het kokosmelk toe. Roer tot een gladde saus. Voeg de bloemkool toe en laat 2 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zure room en de koriander.

algemeenDeze currypasta is lekker in veel Indiase gerechten. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase bloemkoolcurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig