Bloemkoolcurry met tomaat
bewaar
bewaar

Bloemkoolcurry met tomaat

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd 1 bloemkool in roosjes en kook ze in 8 minuten beetgaar. Giet ze af (houd 100 ml kookvocht achter). Verhit in een wok 2 el olie en fruit 1 gesnipperde ui met 1/2 el kerriepoeder en 2 tl djintan. Bak 4 tomaten in stukjes 3 minuten mee. Voeg de bloemkoolroosjes met 100 ml kookvocht en zout naar smaak toe en laat de bloemkoolcurry nog 5 minuten sudderen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolcurry met tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig