Bloemkoolcurry met tomaat
Aan de slag
Snijd 1 bloemkool in roosjes en kook ze in 8 minuten beetgaar. Giet ze af (houd 100 ml kookvocht achter). Verhit in een wok 2 el olie en fruit 1 gesnipperde ui met 1/2 el kerriepoeder en 2 tl djintan. Bak 4 tomaten in stukjes 3 minuten mee. Voeg de bloemkoolroosjes met 100 ml kookvocht en zout naar smaak toe en laat de bloemkoolcurry nog 5 minuten sudderen.
Bloemkoolcurry met tomaat
bijgerecht
null personen
125 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 1 bloemkool in roosjes en kook ze in 8 minuten beetgaar. Giet ze af (houd 100 ml kookvocht achter). Verhit in een wok 2 el olie en fruit 1 gesnipperde ui met 1/2 el kerriepoeder en 2 tl djintan. Bak 4 tomaten in stukjes 3 minuten mee. Voeg de bloemkoolroosjes met 100 ml kookvocht en zout naar smaak toe en laat de bloemkoolcurry nog 5 minuten sudderen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
2 el olie
1 ui
½ el kerriepoeder
2 tl djinten (gemalen komijn)
4 tomaten