Snijbonen met tomaat en komijn
Aan de slag
Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
Verwarm de olie in de pan en schep de tomaat, komijn en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Lekker bij kalfs- en varkensvlees en mediterrane gerechten.
Snijbonen met tomaat en komijn
bijgerecht
null personen
35 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
Verwarm de olie in de pan en schep de tomaat, komijn en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Lekker bij kalfs- en varkensvlees en mediterrane gerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g snijbonen
1 el olijfolie
1 vleestomaat
1 tl gemalen komijn (djinten)