Snelle curry met mini krieltjes van Cêlavíta (advertentie)

CêlaVíta

bewaar
bewaar

Snelle curry met mini krieltjes van Cêlavíta (advertentie)

Koken met Cêlavíta: in a hurry? Make curry! Deze curry staat namelijk in een handomdraai op tafel en zit bomvol groenten.

30 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de rode ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de koriander fijn. Verhit een ruime bakpan met een scheutje zonnebloemolie. Bak hierin de rode ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.

Voeg dan de bloemkoolroosjes en Mini Krieltjes toe en bak dit circa 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk, het bouillonblokje en de rode currypasta toe aan de pan. Meng alles goed door elkaar. Doe de deksel op de pan en laat dit circa 7 minuten op matig vuur garen.

Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken en spoel af. Prak ⅓ van de kikkererwten fijn met een vork. Laat na 7 minuten het vocht (zonder deksel) iets inkoken. Voeg de geprakte en hele kikkererwten toe aan de curry. Maak de curry verder op smaak met citroensap en de fijngesneden korianderblaadjes.

Verwarm het naanbrood volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Serveer de curry in diepe borden met een half naanbrood per persoon, een lepel zure room en wat extra koriander en citroen voor de liefhebber.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Cêlavíta. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle curry met mini krieltjes van Cêlavíta (advertentie)

Koken met Cêlavíta: in a hurry? Make curry! Deze curry staat namelijk in een handomdraai op tafel en zit bomvol groenten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig