Kik curry van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: een fijne kikkererwtencurry bomvol groente die binnen een halfuur op tafel staat. Smullen maar!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika’s in reepjes.
Verhit in een ruime koekenpan de olie. Bak de paprika 3 min. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. mee.
Schenk de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Voeg de bloemkoolroosjes toe en verwarm 5 min.
Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken. Schep de kikkererwten door de curry en verwarm nog 3-4 min.
Schep de rijst in 4 diepe borden of kommen. Verdeel er de curry over. Bestrooi met grofgehakte koriander.
Kik curry van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: een fijne kikkererwtencurry bomvol groente die binnen een halfuur op tafel staat. Smullen maar!
null personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika’s in reepjes.
Verhit in een ruime koekenpan de olie. Bak de paprika 3 min. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. mee.
Schenk de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Voeg de bloemkoolroosjes toe en verwarm 5 min.
Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken. Schep de kikkererwten door de curry en verwarm nog 3-4 min.
Schep de rijst in 4 diepe borden of kommen. Verdeel er de curry over. Bestrooi met grofgehakte koriander.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 rode puntpaprika's
2 el milde olijfolie
2 el milde currypasta
400 ml kokosmelk
400 g Bonduelle diepvries bloemkoolroosjes
310 g Bonduelle kikkererwten in blik
½ bosje verse koriander