Spaghetti bololinzen van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: je favoriete pastasaus krijgt een vega make-over... 'bolognese' met linzen. Lekker met spaghetti en razendsnel op tafel. Smullen maar!
Aan de slag
Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in reepjes. Halveer de tomaatjes.
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 3 min. Voeg de tomaatjes toe en bak 8 min., tot de sappen vrijkomen.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken.
Roer de tomatenpuree door de groenten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 5 min. op laag vuur.
Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de linzen-bolognaisesaus. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer met de kaas.
Spaghetti bololinzen van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: je favoriete pastasaus krijgt een vega make-over... 'bolognese' met linzen. Lekker met spaghetti en razendsnel op tafel. Smullen maar!
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in reepjes. Halveer de tomaatjes.
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 3 min. Voeg de tomaatjes toe en bak 8 min., tot de sappen vrijkomen.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken.
Roer de tomatenpuree door de groenten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 5 min. op laag vuur.
Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de linzen-bolognaisesaus. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer met de kaas.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
2 tenen knoflook
2 stengels bleekselderij
500 g cherrytomaten
2 el milde olijfolie
400 g spaghetti
310 g Bonduelle linzen in blik
140 g tomatenpuree
150 ml water
80 g geraspte Parmezaanse kaas