Spaghetti bololinzen van Bonduelle (advertentie)

Bonduelle

bewaar
bewaar

Spaghetti bololinzen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: je favoriete pastasaus krijgt een vega make-over... 'bolognese' met linzen. Lekker met spaghetti en razendsnel op tafel. Smullen maar!

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in reepjes. Halveer de tomaatjes.

Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 3 min. Voeg de tomaatjes toe en bak 8 min., tot de sappen vrijkomen.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken.

Roer de tomatenpuree door de groenten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm de saus nog 5 min. op laag vuur.

Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de linzen-bolognaisesaus. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer met de kaas.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti bololinzen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: je favoriete pastasaus krijgt een vega make-over... 'bolognese' met linzen. Lekker met spaghetti en razendsnel op tafel. Smullen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig