Zalm op toast met citroenroom
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd het brood in plakken van ca. 1 cm dik. Rol ze plat met de deegroller en bestrijk ze met 3/4 van de olie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 6-8 min. goudbruin en knapperig.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en meng met de crème fraîche. Snijd de helft van de dille fijn en voeg toe. Schep in een serveerkom, maak in het midden een kuiltje en schenk de rest van de olie erin.
Garneer de zalm met de rest van de dille. Serveer met de saus en de toast. Lekker met een partje citroen.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Zalm op toast met citroenroom
voorgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd het brood in plakken van ca. 1 cm dik. Rol ze plat met de deegroller en bestrijk ze met 3/4 van de olie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 6-8 min. goudbruin en knapperig.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en meng met de crème fraîche. Snijd de helft van de dille fijn en voeg toe. Schep in een serveerkom, maak in het midden een kuiltje en schenk de rest van de olie erin.
Garneer de zalm met de rest van de dille. Serveer met de saus en de toast. Lekker met een partje citroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 vers meergranen stokbrood
4 el olijfolie extra vierge
1 citroen
125 crème fraîche
15 g verse dille
200 g gerookte zalm
Dit heb je nodig
bakpapier, deegroller