Zalm op toast met citroenroom
bewaar
bewaar

Zalm op toast met citroenroom

15 min. bereiden / 8 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd het brood in plakken van ca. 1 cm dik. Rol ze plat met de deegroller en bestrijk ze met 3/4 van de olie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 6-8 min. goudbruin en knapperig.

Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en meng met de crème fraîche. Snijd de helft van de dille fijn en voeg toe. Schep in een serveerkom, maak in het midden een kuiltje en schenk de rest van de olie erin.

Garneer de zalm met de rest van de dille. Serveer met de saus en de toast. Lekker met een partje citroen.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm op toast met citroenroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig