Zalmduo op toast
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp, de crème fraîche en dille in een kom. Houd zes toefjes dille achter voor garnering. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en schep de helft in een andere kom.
Verwijder het vel en de graatjes van de zalm en prak de zalm fijn. Meng door de helft van het crème-fraîchemengsel. Rooster de sneetjes brood goudbruin in de broodrooster en snijd ze diagonaal doormidden. Besmeer de ene helft van de sneetjes met de zalmmousse en de andere helft met het crème-fraîchemengsel.
Verdeel de plakjes gerookte zalm over de sneetjes met zalmmousse en leg de sneetjes met het crème-fraîchemengsel erop. Leg op elk broodje een toefje van de achtergehouden dille.
Zalmduo op toast
null personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp, de crème fraîche en dille in een kom. Houd zes toefjes dille achter voor garnering. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en schep de helft in een andere kom.
Verwijder het vel en de graatjes van de zalm en prak de zalm fijn. Meng door de helft van het crème-fraîchemengsel. Rooster de sneetjes brood goudbruin in de broodrooster en snijd ze diagonaal doormidden. Besmeer de ene helft van de sneetjes met de zalmmousse en de andere helft met het crème-fraîchemengsel.
Verdeel de plakjes gerookte zalm over de sneetjes met zalmmousse en leg de sneetjes met het crème-fraîchemengsel erop. Leg op elk broodje een toefje van de achtergehouden dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
125 ml crème fraîche
8 takjes dille
1 blikje rode zalm
6 sneetjes wit-casinobrood
100 g gerookte zalm
Dit heb je nodig
broodrooster