Omelet met tomaat en kaas
Aan de slag
Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe. Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.
Omelet bakken
Instructievideo - 04:14 min.
Omelet met tomaat en kaas
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe. Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
2 el kraanwater
2 tomaten
25 g ongezouten roomboter
100 g geraspte Emmentaler kaas