Omelet met ham en kaas
Aan de slag
Snijd de ham in reepjes. Klop de eieren los met melk, peper en zout. Meng de ham en kaas erdoor. Smelt in een koekenpan boter en bak de omeletten. Houd de omeletten warm. Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan. Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de omeletten op borden. Verdeel de groente over de omeletten en klap dubbel. Serveer met krieltjes en yogonaise.
Omelet met ham en kaas
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ham in reepjes. Klop de eieren los met melk, peper en zout. Meng de ham en kaas erdoor. Smelt in een koekenpan boter en bak de omeletten. Houd de omeletten warm. Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan. Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de omeletten op borden. Verdeel de groente over de omeletten en klap dubbel. Serveer met krieltjes en yogonaise.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g schouderham
8 middelgrote scharreleieren
4 el halfvolle melk
150 g geraspte belegen kaas
6 el ongezouten roomboter
700 g krieltjes
450 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
6 el yoghurtmayonaise