Kruidenomelet met champignons
Aan de slag
Borstel champignons schoon en snijd in plakjes. Klop eieren los met melk, kruiden, zout en peper. Verhit in koekenpan 20 g boter en bak champignons 6 min. Breng op smaak met zout en peper en houd warm. Verhit gedeelte van boter in koekenpan. Bak achtereenvolgens vier omeletten van eimengsel. Leg omeletten op vier borden. Verdeel champignons erover en bestrooi met kaas. Klap omeletten dicht. Serveer met brood, besmeer eventueel met brood. Lekker met frisse groene salade met vinaigrettedressing.
Kruidenomelet met champignons
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Borstel champignons schoon en snijd in plakjes. Klop eieren los met melk, kruiden, zout en peper. Verhit in koekenpan 20 g boter en bak champignons 6 min. Breng op smaak met zout en peper en houd warm. Verhit gedeelte van boter in koekenpan. Bak achtereenvolgens vier omeletten van eimengsel. Leg omeletten op vier borden. Verdeel champignons erover en bestrooi met kaas. Klap omeletten dicht. Serveer met brood, besmeer eventueel met brood. Lekker met frisse groene salade met vinaigrettedressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 doosjes kastanjechampignons
6 middelgrote scharreleieren
6 el halfvolle melk
2 el diepvries basilicum
2 el diepvries peterselie
50 g ongezouten roomboter
1 zakje geraspte belegen kaas
4 porties volkorenbrood