Hollandse kaastaart
Wie Holland zegt, zegt kaas. In deze quiche gaat Goudse, Maaslander en oude kaas. Een echte Hollandse hap!
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Deeg 10 min. laten rusten.
Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 min. koken. Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen. Gemalen kaas erover strooien.
Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken. Taart in midden van oven in ca. 40 min. gaar bakken.
Hollandse kaastaart
Wie Holland zegt, zegt kaas. In deze quiche gaat Goudse, Maaslander en oude kaas. Een echte Hollandse hap!
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Deeg 10 min. laten rusten.
Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 min. koken. Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen. Gemalen kaas erover strooien.
Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken. Taart in midden van oven in ca. 40 min. gaar bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor quiche naturel
50 g ongezouten roomboter
500 g broccoli
75 g Goudse belegen komijnekaas
75 g Maaslander
100 g geraspte oude Goudse kaas 48+
150 ml halfvolle melk
3 middelgrote scharreleieren
Dit heb je nodig
lage taartvorm (Ø 24 cm)