Hollandse kaastaart
bewaar
bewaar

Hollandse kaastaart

Wie Holland zegt, zegt kaas. In deze quiche gaat Goudse, Maaslander en oude kaas. Een echte Hollandse hap!

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Deeg 10 min. laten rusten.

Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 min. koken. Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen. Gemalen kaas erover strooien.

Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken. Taart in midden van oven in ca. 40 min. gaar bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse kaastaart

Wie Holland zegt, zegt kaas. In deze quiche gaat Goudse, Maaslander en oude kaas. Een echte Hollandse hap!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig