Tomaten-kaascasserole
Onder het kaaslaagje vind je lekker veel groenten en vegetarisch gehakt met tomatensaus.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg het gehakt en de groenten toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de soep en de melk toe en warm 5 min. mee. Laat niet koken.
Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ⅗ van de kaas al roerend in de saus smelten. Giet de macaroni af en schep door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in de ovenschaal, bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven ca. 20 min. goudbruin.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Tomaten-kaascasserole
Onder het kaaslaagje vind je lekker veel groenten en vegetarisch gehakt met tomatensaus.
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg het gehakt en de groenten toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de soep en de melk toe en warm 5 min. mee. Laat niet koken.
Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ⅗ van de kaas al roerend in de saus smelten. Giet de macaroni af en schep door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in de ovenschaal, bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven ca. 20 min. goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 el traditionele olijfolie
175 g vegetarisch gehakt
450 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
515 ml tomatencremesoep in blik
400 ml halfvolle melk
300 g vlugkokende macaroni
125 g geraspte jong belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)