Tomaten met vegagehakt
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in blokjes van een 1/2 cm bij een 1/2 cm (brunoise). Verhit de olie en bak de courgette en tijm 3 min. Doe de bonen en het gehakt erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 25 min. in de oven.
Snijd de bovenkant van de tomaten en schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Vul de tomaten met het gehaktmengsel en bestrooi met de kaas. Zet de tomaten tussen de aardappelpartjes in de oven en bak ca. 15 min. mee. Serveer direct.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Tomaten met vegagehakt
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in blokjes van een 1/2 cm bij een 1/2 cm (brunoise). Verhit de olie en bak de courgette en tijm 3 min. Doe de bonen en het gehakt erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 25 min. in de oven.
Snijd de bovenkant van de tomaten en schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Vul de tomaten met het gehaktmengsel en bestrooi met de kaas. Zet de tomaten tussen de aardappelpartjes in de oven en bak ca. 15 min. mee. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 el olijfolie
2 tl gedroogde tijm
1 blik cannellinibonen
1 schaal vegetarisch gehakt
1 zak aardappelpartjes
8 vleestomaten
50 g Cheddar
Dit heb je nodig
bakpapier