Tosti pikante sandwichspread, champignons en kaas
Met deze goed belegde tosti’s uit de pan serveer je een stevig lunchgerecht.
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Maak de pan schoon. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de spread. Verdeel de helft van de kaas, het basilicum en de champignons erover. Verdeel de rest van de kaas erover en dek af met de overige sneetjes brood. Bestrijk de tosti’s aan de buitenkant met de rest van de boter. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.
Tosti pikante sandwichspread, champignons en kaas
Met deze goed belegde tosti’s uit de pan serveer je een stevig lunchgerecht.
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Maak de pan schoon. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de spread. Verdeel de helft van de kaas, het basilicum en de champignons erover. Verdeel de rest van de kaas erover en dek af met de overige sneetjes brood. Bestrijk de tosti’s aan de buitenkant met de rest van de boter. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g champignons
30 g ongezouten roomboter
15 g verse basilicum
4 sneetjes boerenwitbrood
180 g paprika & chili spread
150 g geraspte belegen 30+ kaas