Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade
Met pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade is de paasbrunch meteen goed begonnen!
Aan de slag
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de tomaten.
Beleg de pannenkoeken met de plakjes kaas en achterham. Besmeer met de eisalade en verdeel de blaadjes basilicum erover (houd 24 blaadjes basilicum achter voor de prikkers). Bestrooi met peper en eventueel zout.
Rol op en snijd de slordige zijkantjes eraf. Snijd de opgerolde pannenkoeken in 6 stukken en rijg aan elke tapasprikker een halve tomaat, blaadje basilicum en stuk pannenkoek.
Pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade
Met pannenkoekrolletjes met achterham, kaas en eisalade is de paasbrunch meteen goed begonnen!
null porties
65 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de tomaten.
Beleg de pannenkoeken met de plakjes kaas en achterham. Besmeer met de eisalade en verdeel de blaadjes basilicum erover (houd 24 blaadjes basilicum achter voor de prikkers). Bestrooi met peper en eventueel zout.
Rol op en snijd de slordige zijkantjes eraf. Snijd de opgerolde pannenkoeken in 6 stukken en rijg aan elke tapasprikker een halve tomaat, blaadje basilicum en stuk pannenkoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pannenkoeken naturel
12 cherrytomaten
4 plakken belegen 30+ kaas
8 plakken achterham
150 g eisalade
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
tapasprikkers