Omelet met spinazie en geitenkaas
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien. Klop de eieren los met de melk en dragon en breng op smaak met peper en zout. Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk er zo veel mogelijk vocht uit.
Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het eimengsel op middelhoog vuur tot het aan de onderkant is gestold. Verdeel de spinazie en verkuimel de geitenkaas over de helft van de omelet en bestrooi met peper naar smaak. Klap de omelet met een of twee spatels dubbel en bak ‘m nog 4-5 min. op laag vuur met de deksel op de pan.
Omelet met spinazie en geitenkaas
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien. Klop de eieren los met de melk en dragon en breng op smaak met peper en zout. Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk er zo veel mogelijk vocht uit.
Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het eimengsel op middelhoog vuur tot het aan de onderkant is gestold. Verdeel de spinazie en verkuimel de geitenkaas over de helft van de omelet en bestrooi met peper naar smaak. Klap de omelet met een of twee spatels dubbel en bak ‘m nog 4-5 min. op laag vuur met de deksel op de pan.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g diepvries bladspinazie
6 middelgrote scharreleieren
50 ml halfvolle melk
1 mespunt gedroogde dragon
25 g ongezouten roomboter
75 g zachte geitenkaas