Ricotta met cherry tomaten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Open de verpakking van de ricotta en draai hem in één keer om in de ovenschaal. Verdeel de tomaatjes eromheen. Leg de tijm en rozemarijn op de ricotta en op de tomaatjes. Schenk 3 el olie over de ricotta en strooi er zout en peper over.
Zet de schaal met ricotta op het rooster in het midden van de oven en bak de ricotta in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Zet de ricotta in het midden van de tafel, zet de bruschetta op een schaal ernaast. Bestrijk een bruschetta met ricotta en leg er een tomaatje bovenop.
Ricotta met cherry tomaten
null personen
295 kcal
5 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Open de verpakking van de ricotta en draai hem in één keer om in de ovenschaal. Verdeel de tomaatjes eromheen. Leg de tijm en rozemarijn op de ricotta en op de tomaatjes. Schenk 3 el olie over de ricotta en strooi er zout en peper over.
Zet de schaal met ricotta op het rooster in het midden van de oven en bak de ricotta in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Zet de ricotta in het midden van de tafel, zet de bruschetta op een schaal ernaast. Bestrijk een bruschetta met ricotta en leg er een tomaatje bovenop.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g ricotta
250 g cherry tomaatjes
2 takjes rozemarijn
6 takjes tijm
3 el olijfolie
1 pak bruschetta's
Dit heb je nodig
lage, ruime ovenschaal